Bemutatkozás

Pullainé Kiss Ibolya vagyok, kozmetikus mester.

A kozmetika Kecskeméten, a Petőfivárosban található Bagoly Egészségház mögött, a  Madár utca 16. szám alatt várom minden kedves már meglévő vagy új szépülni vágyó vendégeimet .

Kozmetikusi pályafutásomat 1986-ban kezdtem. 1991-ben mestervizsgát tettem. Folyamatosan részt veszek szakmai továbbképzéseken. Kizárólag természetes alapanyagokból készült, bionatur és orvoskozmetikai termékekkel dolgozom, melyek a lehető leghatékonyabban juttatják a bőrbe a hatóanyagokat, és fejtik ki hatásukat.

A szépségre mindenkinek szüksége van, a kiegyensúlyozott belső világ megteremtéséhez hozzá tartozik testünk kezelése, sőt kényeztetése is. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munkámmal hozzájárulhatok, hogy Te jobban érezhesd magad a bőrödben.

A kezeléseim során nem csak a test újul meg, hanem a lélek is. Arcmasszázs alatt a vendégeim teljesen ellazulnak így a kezelés végén teljesen megnyugodva, kipihenve és feltöltődve vetik bele magukat a mindennapokba.

 

Látogass el hozzám és tapasztald meg, hogy a szépségért tenni kell ugyan, de szenvedni nem kell feltétlenül. Töltődj fel és szépülj nálam.

Várlak szeretettel!

Elérhetőség
Telefon: +36 30 501 19 64
+36 76 494 225
E-mail: ibikozmetika@gmail.com
Cím: Kecskemét, Madár u. 16.