Elektromos kezelések

Napjainkban igen fontos a hatóanyagok minél mélyebbre való juttatása és azok hatékonysága. Ultrahang, arcvasaló, iontoforézis, tű nélküli mezoterápia, vió,  LPG-LIFT M6 arc lifting, dermaroller.

Tű nélküli mezoterápia (elektroporáció):

Különböző elektromágneses hullámok segítségével szabad szemmel nem látható csatornákat nyitunk a bőrön. Ezek a csatornák a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé nyílnak, amelyeken eredményesen szívódnak fel az analitikai tisztaságú steril hatóanyagok.
A módszer fájdalommentes, nincs gyógyulási idő, mivel a kezelést tű nélkül végezzük. Arcfiatalításra, vagy csupán a bőröregedés megelőzésére , problémás arcbőrre, bőrhibák májfoltok halványítására egyaránt alkalmas kezelés. Valamint testkezeléseknél fogyasztásra cellulit kezelésre is alkalmas. 

A beavatkozás teljes mértékben fájdalom nélküli, allergia- és mellékhatás mentes.

Amit a kezelésről tudni kell:

A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, – maximális koncentrációban – ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

Az eljárás felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki!

Egyénre szabott “koktélt” állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat.

A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a bőr alatti kötőszövetekig.

A hatóanyagok a sejteken keresztül a mély szövetekbe jutnak. A bőrfiatalítás során hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitamin komplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a ráncokat.

Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával.

Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek.

Nagy hatékonysággal kezelhetők: arc, nyak, dekoltázs, kézfej.

Az eredmény már az első kezelés után látszik!

Ultrahang

Az elektromos hatóanyag bevitel legkellemesebb módja. Fokozza az olajok, zsírban oldódó vitaminok, a liposzómás készítmények, emulziók valamint a víz oldékony hatóanyagok felszívódását. Az ultrahang  több miliméter mélyen behatol a szövetekbe és ott fejti ki hatását.Segítségével a bőr szükségletének megfelelően koncentrátumok juttathatók a szövetek mélyére. Legyen szó nedvesség pótlásáról, vitaminokról, ránctalanító szérumokról. Serkenti a bőr és a bőr alatti kötőszövet, valamint a zsírszövet anyagcsere folyamatait, a salakanyagok kiürülését, a vér és a nyirok keringését. Hatásár javul a bőr szerkezete,a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak.

VIO

A VIO kezelés során javul a bőr vérellátása. A kezeléshez üvegelektródát használunk, ami neon   elektromos kisülések keletkeznek - szikra képződik, ez ózont fejleszt. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható arckezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, a faggyúmirigyek túlműködésének szabályozására. Serkenti a mikrokeringést, javítja a sejtek közötti anyagcserét, fokozza a sejtek oxigénellátását, fertőtlenítő, baktériumölő. Enyhe szárító hatása miatt javítja a szeborreás bőr állapotát.

LPG-LIFT M6 Kollagén stimulátor

Arcizomtorna, az arcbőr a dekoltázs és a mellek hatóanyag nélküli ránctalanítása, feszesítése.

A francia Louis Guitary, az LPG Systems alapítója több mint 20 éve találta fel az akkor még orvosi célú, Endermologie névre keresztelt, motorizált görgők és vákuum együttes használatával végzett kötőszöveti masszázs technikát.

Az arc ráncosodásának legfőbb oka az arcizmok mozgáshiánya. A Lift 6 készüléket a bőr feszességének és rugalmasságának természetes módon történő visszaállítására tervezték, melynek segítségével a kozmetikusok professzionális megoldást nyújtanak a bőr öregedési problémáira. A Lift 6 készülék tornáztatja, edzi az arcizmokat, mechanikus úton aktiválja a bőr természetes funkcióit. A szabadalmaztatott kezelőfejek a bőr minden négyzetcentiméterén 3 dimenziós direkt stimulálást valósítanak meg, így bőremelő hatásával megsokszorozza a bőr rugalmasságát, feszességét, csökkenti a ráncokat. A Cosmecanique világszerte elismert módszer a fiatalos arcbőr elérésére, és megtartására.

A kezelés hatása:

 • Kollagén és elasztintermelődés növekedése
 • Ráncok mélységének csökkenése
 • Arckontúr javítása, arcfeszesítés
 • Egységes bőrfelület elérése
 • Irritált, gyulladt bőr esetén, a bőr rugalmasságának fokozása
 • Bársonyos, ragyogó, feszes bőr

Infrakabin-infraszauna

Használati előnyei:

 • Passzív fitness-edzés a végtagok,az izomzat és a bőr vérellátottságának fokozása által.30 perces használat 900 kalóriaveszteséget jelent, ami 15 km-es futásnak felel meg. Tartós használata az alakot átformálja, ideálissá teszi, a zsírcsoportokat fellazítja ezért fogyókúrára kiváló. 
 • A testszövetekbe mélyen behatoló infravörös sugárzás által előidézett hő számos megbetegedés esetén előmozdítja a gyógyulást, erősíti az immunrendszert.
 • Sportolóknak bemelegítésre,sportsérülések elkerülésére kiváló,rossz időben helyettesíti a szabadban végzett bemelegítő tréninget.
 • A bőr ápolása azáltal,hogy az intenzív verejtékezés során a pórusok mélyen megtisztulnak, a sejtek regenerálódnak.
 • Csillapítja az izületi ,-izom,-csontfájdalmakat.
 • A hőkabin használata kellemes ,mert a levegő hőmérséklete alacsony, csupán 40-65◦C.
 • Az emberi test az infravörös sugárzás által előidézett hő nagy részét –akár 93%-át is felveszi,kevés energia megy veszendőbe a környezetbe jutás által, ezért a mérgező anyagok kiürülése intenzív.
 • Az ember testi-lelki tűrőképessége és fájdalomküszöbe jelentősen megnő.
 • A különösen rövid felmelegedési idő és az intenzív verejtékezés miatt elegendő a 30 perc kezelés.

 

Elérhetőség
Telefon: +36 30 501 19 64
+36 76 494 225
E-mail: ibikozmetika@gmail.com
Cím: Kecskemét, Madár u. 16.